Új pénztárgépet kell választani Nyomtatás
Írta: Administrator   
2014. február 15. szombat, 10:48

Tisztelt Érdeklődő !

A Sam4's modellekkel kapcsolatban kialakult helyzet (visszavonták a forgalmazási engedélyeket, illetve elutasították az új kérelmet) kapcsán az alábbiakban próbálunk azoknak segítséget nyújtani, akiknek más, új online pénztárgépet kell választania.

Ajánlott típusok:

Aki kis forgalmú üzletbe Sam4s NR-300, NR-240-es modellt tervezett vásárolni:

-Micra Mini M (engedélyszám A006)

-Micra Sento Light (engedélyszám A002/01)

Aki közepes vagy nagy forgalmú üzletbe Sam4s NR-270, NR-440-es modellt tervezett vásárolni:

-Micra Jota M (engedélyszám A008)

-Micra Sento M (engedélyszám A002)

Számítógépes rendszerhez csatolható modellként (a szoftveres cégtől rendszerhez illesztést igényel) a Micra Jota M típust javasoljuk.

 

Mi mint pénztárgép szerviz, viszonteladóként partneri kapcsolatban vagyunk a többi kiskassza forgalmazójának nagy többségével, így az azok által forgalmazott modelleket is tudjuk Önnek üzembehelyezni és a továbbiakban szervizelni.

 

Ha kiválasztotta és megrendelte az erre kialakított EBEV felületén a pénztárgépet és azt szeretné, hogy mi helyezzük üzembe, és a későbbiekben mi lássuk el pénztárgépe(i) szerviz feladatait, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy ennek pontos részleteiről tájékoztatni tudjuk. Elérhetőségeink itt.

 

Azon ügyfelek részére, akik azonnal szeretnének raktárkészletről pénztárgépet vásárolni, megpróbálunk rendelkezésre állni, rögtön átvehető pénztárgép típusokról érdeklődjön elérhetőségeinken.

 

Módosítás dátuma: 2014. február 15. szombat, 11:20